Gnaposs - Gnaposs Groove
SKU: RGB-43/14

Gnaposs - Gnaposs Groove

7,00€

“Gnaposs Groove” és un disc enregistrat a quartet i en directe a l’estudi La Catacumba, per l’enginyer Miguel Pino. És el seu primer disc instrumental i es tracta de la versió més funk i ballable del projecte. Eclèctic però de fàcil digestió, a la base funk s'afegeixen sons rock, blues, pop, blue-grass i fins i tot unes pincellades d'electrònica. La seva sortida al carrer està prevista al mes de Març del 2014. Després de 12 anys de carrera començada a Los Angeles, Califòrnia, amb quatre discos publicats i al voltant de 500 concerts, aquest guitarrista fa un gir al seu so fent un disc més cru, minimalista i directe que els anteriors.

Gnaposs ha tocat a infinitat de clubs de tota Catalunya i Espanya i a festivals tals com el de Guitarra de Barcelona, el de Jazz de Vitoria, el Black Music Festival de Girona, el Mas i Mas Festival de Barcelona, el Black Sessions de Santander, el Vi i Jazz de Vilafranca del Penedès, el de Jazz de Vic, el de Blues de Cerdanyola, el Full Moon Funk de Madrid, el de Blues de Reus, etc.

A més de tocar amb el seu projecte propi, David Muñoz "Gnaposs" és el guitarrista col.laborador habitual d' Els Pets i The Bon Scott Band, i en el passat ha treballat amb gent com Shuarma, Llorenç Santamaría o Los Hermanos de Rocco. A més és professor de guitarra del Aula del Conservatori del Liceu i del Taller de Músics.

Com a alumne, es va graduar a l'any 2000 a la prestigiosa escola Musicians Institute de Los Angeles, Califòrnia, obtenint el guardó "Best Stylist" de la seva promoció.

La imprevisibilitat, la improvisació i l'alt nivell d'execució dels instrumentistes caracteritzen els seus directes. Scott Henderson va dir de Gnaposs"…M’ agrada molt! Bones cançons i la seva execució amb la guitarra és molt bona – gran to també..." Després, colaboraria amb dos solos de guitarra al primer disc de Gnaposs "Party With Yourself" (2002).

 

Productes relacionats

Gnaposs - Outsider

Gnaposs - Outsider

7,00€
Afegeix a la cistella
Gnaposs - Happiness, Vol. 1

Gnaposs - Happiness, Vol. 1

7,00€
Afegeix a la cistella
Gnaposs - Locuras

Gnaposs - Locuras

0,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca