Les presents condicions generals de compra regulen l'adquisició, a través del lloc web www.rgbsuports.cat per part dels clients de RGB Suports dels productes oferts a través de la web. Aquestes condicions generals de compra estan complementades per les polítiques de privacitat i de Cookies, que el client pot consultar a través del propi lloc web i que quedaran acceptades pel client.

Les dades identificatives del responsable de la botiga són:

· RGB Músic, S.L. (RGB Suports)

 · c/ Josep Maria Gironella i Pous, 9 bxs 2ª 17005 Girona, Catalunya

· CIF. B17541509

Per fer compres a la botiga no serà necessari que el client es registri, ara be el client també podrà registrar-se com a usuari de la web, tenint a la seva disposició la modificació de dades i els historial de comandes. L'acceptació de les condicions generals de compra significarà l'acceptació expressa, plena i sense reserves, en el moment de l'accés del client a la botiga. En el cas que no estigués d'acord amb el contingut de les condicions generals de compra, vostè no haurà de fer compres a la botiga.

Com a client, vostè declara ser major d'edat i disposar de la capacitat jurídica suficient per a vincular-se per les actuals condicions generals de compra. No obstant això, vostè accepta, de forma expressa i sense excepcions, que l'accés i la utilització de la botiga té lloc sota la seva única i exclusiva responsabilitat. RGB Músic S.L. es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració de la botiga, així com suspendre l'accés a la mateixa de manera temporal o definitiva. 

 

Operativa de la botiga RGB Suports

Registrar-se a la botiga

Si és la primera vegada que accedeix a la botiga i desitja fer compres, el client tindrà la possibilitat de comprar sota dos supòsits, com a convidat o com a client registrat.

· Usuari convidat: El client haurà de complimentar el formulari de compra amb les dades necessàries d’enviament i facturació, podrà revisar l’estat de una única comanda identificant-se amb el seu correu electrònic i el codi de comanda que rebrà en l’albarà de la comanda, però no tindrà accés a la modificació o rectificació de dades ni al historial de comandes.

· Usuari registrat: El client haurà necessariament de complimentar el formulari de registre al que podrà accedir a través dels formularis pertinents. A partir d'aquest moment, esdevindrà client registrat de la botiga. Els codis d'accés (usuari i contrasenya) tenen caràcter personal e intransferible, sent obligació del client vetllar per la seva custòdia, bon ús i integritat. Així mateix, el client és l'únic responsable de l'elecció, pèrdua o utilització no autoritzada de qualsevol contrasenya o codi i de les conseqüències que d'això se'n poden derivar. El client podrà accedir a les seves dades, modificar-les a través de les opcions de veure i editar les dades del compte que trobarà als apartats corresponents del lloc web. Tindrà accés a veure l’estat de totes les comandes, així com a un historial de compres, aconseguint per el sols fet de ser usuari registrat codis de descompte o vals de regal per a futures compres en la botiga.

Productes i preus

RGB Suports oferirà productes del seu catàleg i podrà oferir també productes d’altres preveïdors. S’ofereix un ampli catàleg de productes perquè des de casa seva pugui comprar còmodament i a bon preu, sense la necessitat de desplaçar-se. Ens reservem el dret de modificar en qualsevol moment i sense avis previ, els preus dels productes, així com a suspendre o cancel·lar la seva venda de forma temporal o definitiva, garantint sempre que el preu indicat en el moment de realitzar la comanda es mantindrà sense modificacions. RGB Suports garanteix l’existència de tots els productes que s’ofereixen en estoc a la botiga, tot i que puntualment pugui no garantir la disponibilitat immediata dels mateixos per a tots els clients.

Comanda mínima

No hi ha una comanda mínima.

Comanda màxima

No hi ha una comanda màxima, el client podrà comprar tants productes com desitgi en una sola comanda, ara be cada client podrà comprar com a màxim 5 unitats del mateix producte, en cas de necessitar més unitats, el client podrà posar-se en contacte amb RGB Suports per cobrir les seves necessitats sota un altre esquema de venda i distribució.

Impostos

Tots els preus que es veuen a la botiga on-line inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) aplicable. La botiga te la seva seu a Catalunya, per tant totes les operacions de venda aplicaran els impostos vigents en aquest territori.

Tipus i costos d’enviament

Els enviaments es faran habitualment a través d’empreses de missatgeria, sempre amb la màxima qualitat i seguretat del servei. Els enviaments seran entregats entre 24 i 96 hores en dies hàbils, comptant a partir de la confirmació del pagament de la comanda.

Per a comandes amb un total inferior de 50€, el cost de manipulació i enviament és:

  • Catalunya: 3,50€ 
  • Illes Balears: 4,50€ 
  • Espanya peninsular: 4,00€ 
  • Canàries, Ceuta & Melilla: 20,00€ 
  • Andorra: 15,00€ 
  • Alemanya, Àustria, Bèlgica, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Portugal: 12,00€
  • Per a comandes amb un total superior o igual de 50€, la manipulació i enviament serà gratuït únicament a Catalunya i l’estat Espanyol. 
  • No hi haurà despeses d’enviament si vostè recull la seva comanda en les nostres oficines a Girona.

Formes de pagament

· Targeta de Crèdit: El client haurà de seleccionar aquest tipus de pagament, i en el moment de confirmar la comanda serà redirigit al servei de Redsys. Un cop realitzat el pagament, el client rebrà via correu electrònic una confirmació de la comanda i una confirmació del pagament. En aquest cas la comanda comença a ser processada immediatament després de haver-la fet.

· PayPal: El client haurà de seleccionar aquest tipus de pagament, i en el moment de confirmar la comanda serà redirigit al servei de PayPal, a on podrà optar per pagar amb un compte d’aquest servei si el client és usuari, o be podrà optar per pagar amb targeta de crèdit sense necessitat de ser usuari del servei. Un cop realitzat el pagament, el client rebrà via correu electrònic una confirmació de la comanda i una confirmació del pagament. Aquest mètode de pagament comportarà un recàrrec de: 0,90€. En aquest cas la comanda comença a ser processada immediatament després de haver-la fet.

· Transferència bancària: El client rebrà un correu electrònic de confirmació de la seva comanda amb el número de compte on ha de fer la transferència bancària, és molt important que indiqui el número de la comanda. Un cop realitzada la transferència el client haurà de enviar el comprovant al correu botiga [a] rgbsuports.cat indicant el número de comanda en el assumpte del missatge. En cap cas es processarà la comanda ni es procedirà al seu enviament, fins a que no s’hagi confirmat l’ingrés corresponent, totes les comandes que s’hagin establert amb aquest tipus de pagament que no s’hagin pagat abans d’una setmana seran automàticament cancel·lades.

RGB Músic, S.L. garanteix al client la total seguretat en les seves transaccions, i el bon funcionament de la botiga, en quant a protocols i sistemes de seguretat. En cap cas RGB Músic, S.L. tindrà accés a les seves dades bancàries ni de les seves targetes.

Li comuniquem que la informació de les seves comandes serà guardada. Vostè podrà veure els productes que va comprar en les seves últimes comandes si és un usuari registrat o el d'una única comanda si ha comprat com a convidat.

Devolucions

Els productes que s'ofereixen a la botiga tenen la màxima qualitat i la millor garantia pels nostres clients. RGB Suports no podrà acceptar devolucions dels seus productes, no obstant es compromet a canviar productes defectuosos, prèvia comprovació que el producte està realment defectuós i el dany no ha estat causat per un mal ús, manipulació o funcionament per part del client. En el menor temps possible es substituirà el producte a ports debuts.

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca