Gnaposs - Happiness, Vol. 1
SKU: RGB-23/11

Gnaposs - Happiness, Vol. 1

7,00€

Gnaposs, des de Barcelona, presenta el seu quart disc "Happiness, Vol. I".

Des d'els últims cinc anys, David Muñoz "Gnaposs" col.labora com a guitarrista amb el conegut grup català Els Pets. David ha treballat amb gent com Shuarma, The Bon Scott Band o Llorenç Santamaría i és professor de la reputada Aula de Jazz del Liceu de Barcelona. A més a més, aquest guitarrista té una dilatada carrera artística com a front­?man del seu propi projecte.

Gnaposs és un projecte dedicat al Funk, el Rock i el Blues, sense deixar de banda altres estils com el Blue-­Grass, el Jazz o el Jazz-­Fussion. Acaba d'editar el seu quart disc, "Happiness, Vol.I" (RGB Suports, 2011). Amb "Happiness, Vol. I" aquest artista fa un pas endavant en el seu concepte, que consisteix en una barreja explosiva i molt personal de Funk, Rock, Blues i Jazz. Més que mai, el fil conductor del disc és el so de la seva guitarra, que ens endinsarà en un recorregut trepidant passant per tots aquests estils, però sempre amb el seu toc personal i característic.

La seva música, encara que plena d'eclecticisme, és de fàcil digestió. Gnaposs, en la seva quarta entrega, es segueix caracteritzant per una gran producció i un arranjament sofisticat i molt cuidat en cadascun dels temes. El disc ha estat coproduït pel mateix Gnaposs i Miguel Pino a La Catacumba Estudio de Barcelona.

El gran guitarrista Scott Henderson va dir de Gnaposs "... M'agrada molt! Bones cançons i la seva execució amb la guitarra sona molt bé - gran to també ..." Després d'això, aquest conegut guitarrista col.laboraria amb dos sols de guitarra en el primer disc de Gnaposs "Party With Yourself" (2002).

Si surts de James Brown, gires a la dreta cap Miles Davis, vas recte cap a Led Zeppelin i gires a l'esquerra cap Stevie Ray Vaughan, hauràs arribat a Gnaposs, una fusió única i brillant de Funk, Rock, Blues i una miqueta de Jazz.

 

Productes relacionats

Gnaposs - Outsider

Gnaposs - Outsider

7,00€
Afegeix a la cistella
Gnaposs - Locuras

Gnaposs - Locuras

0,00€
Afegeix a la cistella
Gnaposs - Gnaposs Groove

Gnaposs - Gnaposs Groove

7,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca