Gnaposs - Outsider
SKU: RGB-05/08

Gnaposs - Outsider

7,00€

"Want to be myself Being me and not trying to be somebody else Heaven could be Hell Playing by the rules that others put on me".

Extracte de la cançó Be Myself, inclosa a l'àlbum "Outsider".

Si parteixes de James Brown, gires a la dreta cap a Miles Davis, vas recte fi ns a Led Zeppelin i gires a l'esquerra fi ns a Stevie Ray Vaughan, arribaràs a conèixer a Gnaposs, una fusió única i brillant de Funk, Rock, Blues i una miqueta de Jazz.

El gran guitarrista Scott Henderson va dir de Gnaposs "M'agrada moltíssim! Bones cançons i una molt bona execució de la guitarra, un gran to..." Després de dir això, aquest il·lustríssim guitarrista va col·laborar amb dos solos de guitarra en el primer cd de Gnaposs "Party With Yourself" (2002).

L'enginyer de so TJ Helmerich (Dweezil Zappa, Stanley Clarke, Ron Wood, Scott Henderson, The Neville Brothers, Jeff Beck, etc.) ha sigut el coproductor i enginyer de dos dels cd's de Gnaposs "Party With Yourself" (2002) i "Outsider" (2008). També ha col·laborat como guitarrista i cantant en ambdós àlbums.

David Muñoz Gnaposs es va graduar amb honors en guitarra al Musicians Insti tute (Hollywood, California) el setembre de l'any 2000, obtenint el premi Best Stylist Award (millor esti lista). David escriu les lletres i la música (incloent els arranjaments de metalls i cordes), a més de tocar la guitarra i cantar.

 

 

Productes relacionats

Gnaposs - Happiness, Vol. 1

Gnaposs - Happiness, Vol. 1

7,00€
Afegeix a la cistella
Gnaposs - Gnaposs Groove

Gnaposs - Gnaposs Groove

7,00€
Afegeix a la cistella
Gnaposs - Locuras

Gnaposs - Locuras

0,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca