Empty Cage - Tal com raja
SKU: RGB-41/13

Empty Cage - Tal com raja

7,00€

El duet guitarra i bateria Empty Cage, després d'un any i mig del neixement del projecte, treiem a la llum el nostre primer treball discogràfic, "Tal com raja".

Després de guanyar el concurs Sona9 2012 i poder interpretar els nostres temes en diferents festivals i escenaris, durant dues setmanes Empty Cage vam tancar-nos als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós per gestar un primer treball que ha comptat amb la producció de Xarim Aresté.

"Tal com raja" és un conjunt d'onze temes que es caracteritzen pel seu so cru, contundent i a vegades descuidat, amb clares influències d'estils com el blues i el rock'n'roll, un primer disc, que es converteix així en una carta de presentació que mostra un so propi que no deixa indiferent.

Entre aquests onze temes s'hi troben diferents registres del grup; temes de so més contundent com "Metge de Guàrdia" o "Six Days A Week", aires més acústics com "Fills de Puta" o "A Bona Hora", tocs més country com "Vine amb Mi" o "La Paraula Justa", i temes explosius com "Instint Animal".

En escena, amb duet de bateria i guitarra, Empty Cage defensa el directe de manera enèrgica i contundent, caracteritzada pel seu personal so cru.

 

Productes relacionats

Empty Cage - Moneda de tres cares

Empty Cage - Moneda de tres cares

10,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca