Costa 59 - Un mar de confetti
SKU: RGB-10/10

Costa 59 - Un mar de confetti

7,00€

Costa 59 és el projecte col?lectiu de Lluis Costa, enginyer de so i productor, que ara s'endinsa en una música cinemàtica i visual per presentar-nos el seu esperat àlbum de debut "Un mar de confetti", editat pel segell RGB Suports.

Onze composicions, la majoria instrumentals, que expliquen d'una manera impressionista la història d'una parella, al costat del mar Mediterrani, de la Costa Brava o de Formentera, en un disc alegre i optimista que representa al mateix temps la culminació de Lluís Costa com a guitarrista i compositor, i el principi d'una nova etapa, que segur que tindrà continuïtat.

"Un mar de confetti" esdevé un disc conceptual sense haver-ho premeditat, fruit de més de quatre anys de gravacions disperses al seu propi estudi i múltiples col·laboracions, amb temes que en alguns casos tenen més d'una dècada.

Un viatge de jazz-rock mediterrani, flamenc fronterer i bossa-lounge electrònica. Una música descriptiva, d'ambients i colors, instrumentats amb textures vocals que porten a la emoció i a la experimentació.

Costa 59 es completa en directe amb Nito Figueras, piano; Pere Martínez, contrabaix; Àngel Abad, bateria; Adrià Bauzó, saxo i flautes, i Nacho Lesko, músic i productor de Manolo García, Rosario o Toni Beiro, que s'encarregarà de l'acordió.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca