Cris Juanico - f(a)usta
SKU: RGB-59/15

Cris Juanico - f(a)usta

8,00€

F(a)usta és la suma de dos mots, sort i fusta, que s’uneixen per donar nom a un nou disc carregat de significat. Fusta, corda i veu són els tres colors d’aquesta proposta de Cris Juanico. Deu cançons noves, traçades amb una sonoritat contemporània que descriuen paisatges, reflexions i emocions.

F(a)usta és el resultat d’una maduresa artística en tots els sentits i resumeix una dilatada trajectòria musical, acompanyada de la inquietud i la curiositat, sempre presents, dels inicis.

El disc s’ha teixit amb les cordes i el cos de la fusta de dos violins, viola, violoncel, contrabaix i guitarra que es fonen amb la veu vellutada i plena de l’artista menorquí. Una proposta nova, diferent, càlida i rica en textures per dibuixar un discurs positiu i carregat de sentit.

El treball, coeditat per Aumon i RGB Suports, inclou també inclou una versió de Tot esperant Ulisses d’Ovidi Montllor. Enregistrat a les Illes (entre Menorca i Mallorca), és una coproducció musical de l’artista amb el guitarrista mallorquí Toni Pastor, i compta amb els arranjaments de corda del també mallorquí Miquel Àngel Aguiló, músic i compositor que ha treballat estretament amb grups i artistes com Sunflowers (CD i DVD en directe, 2002), Antònia Font (Coser i cantar, 2007) o Jaime Anglada (Tempo sinfónico, 2014), entre altres. La portada és obra de l’il·lustrador i dissenyador gràfic Pep Boatella. L’artista gracienc suma el seu talent per crear l’imaginari que evoca el disc.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca