La Soul Machine - Terra Negra
SKU: RGB-67/15

La Soul Machine - Terra Negra

8,00€

La Soul Machine és una banda de soul, funky i rhythm’n’blues de referència a Catalunya. Des de Falset (Priorat) tenen 15 anys d’experiència portant als escenaris els grans èxits de la música negra.

L’any 2010 presenten el seu primer disc, “soul.cat”, un recull de 10 temes, una mostra de la música que ha acompanyat a la banda i al seu públic durant l’última dècada, en que la formació ha anat consolidant una base musical, un groove i un extens repertori de grans clàssics del soul, funky i rythm’n’blues, amb un toc custom.

“Terra negra” és el segon treball de la banda. I aquesta vegada s’han decidit a enregistrar temes propis en català. La Soul Machine està disposada a fer-se sentir, sense renunciar a l’estil i l’energia que els ha dut fins on son, però aquest cop amb veu pròpia.

El títol del nou disc no ha estat escollit a l'atzar. “Terra negra” integra tres conceptes importants per a la banda: la música negra, la terra negra del Priorat (a causa de la llicorella) i els vins negres. L'objectiu es traslladar aquest caràcter al nou disc de música negra feta per gent del Priorat.

Aquest disc, editat per RGB Suports ha estat enregistrat als estudis Nación Funk i produït per Lalo Lopez i Miquelito Superstar membres de la Fundación Tony Manero, i és un regal especial per als seguidors de La Soul Machine i per a tots aquells que busquen en la música sentiment, emoció i ànima, tot reivindicant un gènere que segueix viu i que ens arriba, de forma renovada, amb una formació sòlida, potent i càlida.

 

Productes relacionats

La Soul Machine - soul.cat

La Soul Machine - soul.cat

7,00€
Afegeix a la cistella
La Soul Machine - Una nota a la nevera

La Soul Machine - Una nota a la nevera

8,00€
Afegeix a la cistella

També pots estar interessat en aquests productes

 Black Music pels més Menuts -  Black Music pels més Menuts

Black Music pels més Menuts - Black Music pels més Menuts

9,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca