La Soul Machine - soul.cat
SKU: RGB-09/09

La Soul Machine - soul.cat

7,00€

La Soul Machine és una gran banda de soul amb deu anys d'història, que interpreta els èxits de la música negra contemporània i de tots els temps. Temes que ja son universals, i que han esdevingut referents musicals de moltes generacions.

La inspiració dels grans Blues Brothers, Otis Redding, James Brown, Aretha Franklyn, o Pierce Sledge, entre d?altres, els portà a crear un espectacle a prova d'avorrits i malganats, apte per a tots els públics i amb una posada en escena impecable, enèrgica i brillant, en que ningú pot resistir-se a la força de la música i el bon rotllo que encomanen els membres de La Soul Machine.

El seu nou treball discogràfic, "soul.cat", és el fruit de la reconversió de tota aquesta energia, per portar-nos en format CD, una mostra i un recull de 10 dels temes que han acompanyat a la pròpia banda i al seu públic durant l'última decada, en que la formació ha anat consolidant una base musical, un groove i un exténs repertori de grans clàssics del soul, funky i rythm'n'blues, amb un toc custom.

Aquest disc, editat per RGB Suports, és un regal especial per als seus seguidors i per a tots aquells que en la música hi busquen sentiment i emoció, tot reivindicant un gènere que segueix viu i que ens arriba, de forma renovada, amb una formació sòlida i càlida de músics de casa nostra. "soul.cat".

Soul d'allà, fet aquí.

 

Productes relacionats

La Soul Machine - Terra Negra

La Soul Machine - Terra Negra

8,00€
Afegeix a la cistella
La Soul Machine - Una nota a la nevera

La Soul Machine - Una nota a la nevera

8,00€
Afegeix a la cistella

També pots estar interessat en aquests productes

 Black Music pels més Menuts -  Black Music pels més Menuts

Black Music pels més Menuts - Black Music pels més Menuts

9,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca