Xakras - Corrents
SKU: RGB-88/17

Xakras - Corrents

5,00€

El disc ‘Corrents’ de Xakras narra una època plena de canvis en la vida de les persones: l’adolescència. De fet, és una etapa efímera on es descobreixen i viuen noves experiències, la majoria d’elles amoroses. La noció del temps comença a agafar forma a les mentalitats dels integrants del grup i amb ella, la fugacitat dels moments. “Gaudeix i aprofita el moment” és un dels lemes més importants que el grup vol compartir en aquest primer capítol en el món discogràfic.

Així, aquest primer disc detalla moments de l’adolescència, les experiències amoroses, la fugacitat del temps, la necessitat de voler viure una vida fent el que un desitja i amb la màxima intensitat. Xakras i les 10 cançons que conformen aquesta entrega volen ser l’escriptor que desgrana totes aquestes experiències i la veu que crida contra les injustícies del món en què vivim. El seu primer disc, ‘Corrents’ està estretament relacionat amb aquesta etapa ràpida i molt intensa com és la joventut, l’adolescència i el desig de crear un món millor.

Xakras, provinents de Girona, està format per 7 joves amb mentalitats i sentiments molt diferents. Cada un té, per tant, la seva veu, visió de les coses i la seva energia, d’aquí el nom de la formació del grup. 

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca