Tortellinis - En un racó del món
SKU: RGB-79/16

Tortellinis - En un racó del món

8,00€

DIGIPACK "Tortellinis - En un racó del món"

Som els Tortellinis, però no perquè ens agradi la pasta; sinó perquè som de Tortellà.

Som 8 tortellinis joves d’entre 15 i 18 anys, amb ganes de menjar-nos el món. Acabem de treure a la llum el nostre primer disc: En Un Racó Del Món. L'hem fet amb tanta alegria, felicitat i bon rotllo, que avui decidim compartir-lo amb vosaltres.

Un bon dia de 2008, quatre amics del poble de Tortellà van decidir formar un grup de música que no tardaria a fer soroll de seguida. Després d'enregistrar una maqueta, gravar un videoclip, i tocar en molts escenaris acompanyant grups reconeguts; el grup va madurar amb el pas dels anys. És llavors quan es va decidir emprendre un nou camí. El 2014, una sèrie d'incorporacions en la formació va permetre al grup fer un pas endavant i evolucionar musicalment. L'enregistrament d'una segona maqueta el 2015 (Deixa’m Dir-te), un any farcit d'actuacions importants i moltes sorpreses ens ha portat al que actualment som.

Ara, estem més vius que mai. Venim a fer gaudir, cantar i ballar a la gent. Venim a portar l’alegria. Venim amb un somriure d'orella a orella a fer el que millor sabem: fer festa. I venim de Tortellà, el nostre petit racó del món.

 

També pots estar interessat en aquests productes

Relat - Contratemps

Relat - Contratemps

10,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca