Pearson - Pearson
SKU: RGB-61/15

Pearson - Pearson

7,00€

Pearson és un projecte que neix de la necessitat de fer cançons. De la necessitat d'exposar quina és la seva manera de veure i entendre la vida. De la necessitat de crear partint de zero, sense complexes ni limitacions. De la necessitat de compartir quina és la seva mirada. De la necessitat d'expressar com se senten.

De la mateixa manera que l'enginyer elèctric i emprenedor industrial Frederick Stark Pearson, va dedicar la vida a millorar les comunicacions entre els humans mitjançant importants innovacions en el camp de les infraestructures i xarxes de transports, Pearson hereda aquesta necessitat comunicativa i creativa.

Cinc músics amb un llarg recorregut a les seves esquenes, sumem en aquest projecte tota la seva experiència per tal de fer allò que més els agrada: TOCAR. Sense donar més importància a res més, Pearson parla a través de cançons.

Després d'editar Cauen converses pel celobert, EP que va servir per a donar-se a conèixer i mostrar quines eren les seves intencions, Pearson debuta amb un disc enèrgic, deu cançons que parlen de records, de moments de la vida, de com la realitat supera la ficció, d’herois que viuen a l’altra cara de la lluna, de les ciutats i persones que tots portem dins. Un disc de pop contundent, elèctric i sincer. La banda sonora de diverses vides i al mateix temps de la nostra pròpia.

El disc ha estat enrregistrat als estudis de La Bucbonera a Caldes de Montbui a finals de gener de 2015. En Tomàs Robisco ha sigut l'encarregat de la part tècnica , aportant molta riquesa i calidesa a les cançons.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca