El Veïnat - Perquè el món et senti
SKU: RGB-47/14

El Veïnat - Perquè el món et senti

7,00€

No cal anar gaire lluny per descobrir que la majoria de les nostres cançons incorporen crítica social a les seves lletres. I no és estrany en aquesta situació convulsa que vivim, on la inspiració la trobem a cada manifestació o a cada actuació política.

El nostre primer àlbum ha nascut gràcies a les ganes que teníem d’enregistrar el que dúiem tocant durant dos anys i per l’incansable ànim de tots aquells que demanaven que el gravéssim. Si bé és un recull i acumulació de la feina feta fins ara, hem volgut deixar palès el canvi que hem experimentat com a músics durant aquests dos anys.

Temes nous i reformulació dels que ja havíem pogut tocar a carrers o places de Catalunya. Tots ells, composats col·lectivament, il·lustren a la perfecció les nostres inquietuds musicals. En essència, el reggae i el funky han compartit escena en moltes cançons. Però només cal parar bé l’orella per notar el jazz, la cúmbia, el swing, el drum and bass... Aquest últim a càrrec de DJ Willow, component de La Bundu Band i que no ha estat l’únic en col·laborar amb nosaltres. També ho han fet Judit Neddermann i Andrea Motis.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca