Eduard Font - 30 Milions d’anys llum
SKU: RGB-30/12

Eduard Font - 30 Milions d’anys llum

7,00€

Eduard Font publica un disc escrit, interpretat i produït per ell mateix. En paral·lel a les col·laboracions que durant anys ha realitzat amb moltes bandes de pop i rock (entre elles Glaucs, Sopa de Cabra i Lax'n'Busto en són les més conegudes) aquest és el primer enregistrament en solitari del Sr. Font en clau Rock.

El plantejament estilístic de les cançons vacil·la entre el Rock, el Pop, el Grunge de Seattle, la Cançó d´autor, la Cançó rock, el Pop d´autor, el Mini-vals i el Country de matinada. Els textos es mouen entre el concret i l´abstracte amb imatges en les quals no s´hi troba, a vegades, un únic missatge. Hi ha cançons d'amor de diferents tipus, cançons en les que hi parla un cuc, en una altra s´hi celebra un Sant Joan en una plaça de Barcelona, també apareixen fenòmens meteorològics estranys, moribunds, gastronomia de la Conca de Barberà, insomni paranoide, episodis tendres, senyors grans fent una dansa, ninos de fira tirotejats, solituds, diverses platges...

 

Un disc enregistrat intermitentment durant els darrers 3 anys per Jesús Rovira a la Casamurada i amb l´Eduard Font tocant tots els instruments.

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca