Marge d'error - Sense fre
SKU: RGB-28/12

Marge d'error - Sense fre

5,00€

Marge d'Error és un grup jove de la ciutat de Girona, que ens presenta el seu Pop Punk en català, amb l'essència de rock anglès i americà més actual, cançons amb guitarres potents, melodies enganxoses i lletres plenes d'intenció que desprenen una gran força i entusiasme.

Després d'haver gravat i presentat la seva primera maqueta a l'any 2010, els Marge d'Error van ser a les fases finals de concursos com l'Engresca't 2011, Telecogresca o la Cançó Salitja 2010. Va ser quant es van donar compte de la bona connexió amb un públic jove i adolescent.

Dos anys després tornen a l'estudi de La Casamurada El Vendrell per gravar el seu primer disc,"SENSE FRE" un disc fresc i energètic amb 12 cançons que ens parlen sense pretensions de l'amor, dels sentiments, les idees i les intencions de quatre joves gironins, la seva passió és el rock de guitarres, el pop, el punk i surt de la mà d'RGB SUPORTS.

Marge d'Error surt en un moment de xarxes socials , que tenen tota la informació en un click però amb les influències inacabables de bandes com poden ser You Me At Six, Simple Plan, All Time Low, Paramore, My Chemical Romance, McFly, Fall Out Boy o Rise Against entre d'altres.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca