Eikostate - Tribute to Perseverance
SKU: RGB-21/11

Eikostate - Tribute to Perseverance

7,00€

Eikostate publicà sota el segell RGB Suports, el seu primer disc "Tribute to Perseverance".

La música d'Eikostate és àmpliament coneguda a Catalunya, per ser la sintonia del canal de televisió 3XL, de Televisió de Catalunya. "Tribute to Perseverance", està ple de melodies enganxoses i la força del millor rock barrejat amb infinitat d'instruments tradicionals japonesos que li donen una atmosfera molt especial i personal.

Ningú podria pensar que d'un lloc com la plana de Vic, algun dia podria sorgir un grup de les característiques d'Eikostate. La mescla de rock amb música tradicional japonesa i les seves melodies enganxoses no és quelcom que puguis escoltar avui en dia, en un panorama en què les ràdios t?omplen les orelles amb més del mateix.

"Vam decidir tancar-nos al local d'assaig el temps que fos necessari per arribar on volíem arribar, sacrificant les ànsies de tocar en directe".

El gran esforç creatiu i personal els va costar dos anys sense trepitjar cap escenari i van invertir tot el seu temps en una fosca habitació, on els canvis de formació i la dificultat per trobar un segell discogràfic, van acabar per donar el seu fruit. Finalment, de la mà de RGB Suports surten definitivament a la llum amb tota la seva força i creativitat.

Productors de gran prestigi van mostrar el seu interès per Eikostate: Ben Grosse (Korn, Sevendust), Ulrich Wild (Statix-X, Deftones), Sylvia Massy (REM, Red Hot Chilli Peppers, Tool, Deftones).

Don Casale, (Iron Butterfly, Vanilla Fudge, Rascals, discos d'Or i de Platí, nominacions als premis Grammy), es va mostrar interessat en Eikostate. "El grup va atreure la meva atenció en molts aspectes: la música, les habilitats compositores, la presència en escena i el pur poder de les cançons!.

"Eikostate creen una increïble barreja de cultures que estarà amb tu per sempre". Drew Mazurek

"Melòdics i intensos, l'obra d'Eikostate ens mostra una banda sense limitacions. Transmeten amb destresa i d'una manera que ningú havia fet fins ara, el missatge de bandes com Dredg, Tool o Deftones, barrejant-lo amb elements del folklore oriental. Una combinació que aparentment podria semblar estranya, però que en les seves mans resulta deliciosa. " Uri / Rock Zone magazine, primera crítica pre-album.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca