The Gruixut's - Que venen els indies!
SKU: RGB-18/11

The Gruixut's - Que venen els indies!

6,00€

The Gruixut's tornen amb els seu segon disc "Que vénen els indies!", sota la producció de Lluís Costa (Costa 59). Un disc carregat de potència i grans dosis d'àcida ironia que mostren les seves clares influències de rock'n'roll i punk rock. Amb un clara tendència crítica cap la societat actual els temes tenen missatges clars i que pretenen posar el dit a la llaga aliena però sempre amb bon humor i des de la peculiar visió gruixuda.

"Que vénen els indies!" és una clara declaració d'intencions, que reivindica l'existència del rock'¡n'roll en un panorama català clarament dominat per les tendències folk i pop amb un missatge amable. Un missatge incendiari que intenta despertar una societat que sembla cada cop més adormida i falta de valors.

Els clars referents al rock escandinau (The Hives, Gluecifer, The Hellacopters, ...) i nortamericà (Eagles of Death Metal, The Dirtbombs, Danko Jones, Iggy Pop,...), així com al rock'n'roll més clàssic (Chuck Berry, Eddie Cochrand, Jerry Lee Lewis,...), combinat amb un explosiu directe, converteix a The Gruixut's en una maquinària de rock'n'roll.

 

Productes relacionats

The Gruixut's - Normalitzem el rock&roll

The Gruixut's - Normalitzem el rock&roll

6,00€
Afegeix a la cistella
The Gruixut's - Endavant les Atxes!

The Gruixut's - Endavant les Atxes!

6,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca