Quartet Mèlt - Xarrampim!
SKU: RGB-102/17

Quartet Mèlt - Xarrampim!

12,00€

Sota el nom de 'Xarrampim!' la formació presenta 12 nadales populars que han comptat amb la producció instrumental de Joan Albert Amargós. Després del seu primer disc 'Maletes', la formació torna a l'escena musical catalana amb un format doble de CD + DVD. 

Aquest disc és la culminació d’un projecte musical que es va iniciar sense cap finalitat concreta, tan sols cantar al carrer. Segons el grup, “aquesta nova entrega serveix per posar la cirereta al pastís del nostre projecte musical i fer un petit homenatge a la trajectòria del quartet que, precisament, va començar amb nadales".  

La selecció d’aquestes rau en dos motius principals. El primer és la mateixa importància del valor envers la música tradicional catalana i al mateix temps, poder sumar-hi Christmas carols anglosaxones. El grup destaca que "l'adaptació feta pel mestre Amargós havia de passar a la posteritat i que no es podien quedar en un únic concert. Tot i així, malgrat l'obertura del gènere nadalenc a un format molt més gran com el que permet la banda, el disc manté amb una proporció molt important el format a cappella que caracteritza el grup". 

En aquesta ocasió, Quartet Mèlt arriben acompanyats d'una bateria de músics com Alejandro Esperanza (piano); Darío Barroso (guitarres); Vic Moliner (contrabaix i baix elèctric) i Andreu Moreno  (bateria i percussions). 

Productes relacionats

Quartet Mèlt - Maletes

Quartet Mèlt - Maletes

9,00€
Afegeix a la cistella
Quartet Mèlt - Celebrem

Quartet Mèlt - Celebrem

12,00€
Afegeix a la cistella

També pots estar interessat en aquests productes

Cris Juanico  - Un món de nadales

Cris Juanico - Un món de nadales

6,00€
Afegeix a la cistella
Tàrraco Surfers - "Nadal i Cap d'any a la platja"

Tàrraco Surfers - "Nadal i Cap d'any a la platja"

8,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca