Smoumolnö - S'illa dels il·luminats
SKU: RGB-55/14

Smoumolnö - S'illa dels il·luminats

7,00€

 Aquest grup neix a partir d’un projecte personal d’en Sebastià Saurina. Tots ells en Titi, en Fly en Charly i en Jepi venen d'altres formacions musicals com Ja T’ho Diré, Cap de Trons,...

L’ hivern del 2013 varen crear el grup Smoumolnö. El títol del disc “S'illa dels il•luminats”, pot fer pensar que hi una illa en algun lloc on la gent està il•luminada, o potser és que busquem la llum en la seva illa personal.

10 cançons fruit de múltiples relacions sexuals satisfactòries, on han mesclat tots els seus fluïts corporals en tot el temps del món. Esclaten, murmuren, es submergeixen, s'enfanguen; a vegades lluminoses i lliures, tot dintre d'un caos necessari per poder créixer. Hi queden reflectides influències i referències de diversos estils musicals que formen part del seu ADN.

Les lletres són de temàtica diversa: surrealista, d'amor i desamor, de ciència-ficció i de temes quotidians... Mesclen sense complexes l'accent menorquí i el català, i això els dóna més amplitud i llibertat, incloent-hi un tema en castellà. En algunes lletres hem tingut la col•laboració de Mercè Soler, Pilar de la Peña i Josep Soler.

Les pinzellades de Miquel Brugués als teclats, han aportat més profunditat al seu so. Creiem que el resultat d'aquest treball, és un disc eclèctic, apassionat i intens.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca