Lax’n’Busto - Tot és més senzill
SKU: RGB-37/13-DP

Lax’n’Busto - Tot és més senzill

9,00€
Format:

Disc disponible en diferents formats
Selecciona la opció abans d'afegir-la a la cistella

Després de quatre anys sense entrar a l'estudi per enregistrar temes inèdits per a un nou treball discogràfic, el 9 d'Abril surt al mercat "Tot és més senzill" ©2013 RGB Suports

No obstant, durant aquest temps el grup ha publicat dos discos en directe de caire molt diferent: "A l'Apolo" (2009) "Simfònic" (2010) endinsant-se en contrastos molt enriquidors.

Aquest parèntesi creatiu, que no artístic, ha donat de si un recull molt ampli de noves cançons i una nova mirada endins, per a projectar noves sonoritats i propostes amb l'ànima de Lax'n'Busto. Enregistrat i produït pel propi grup, i mesclat pel conegut productor Paco Loco (Paco Martínez), "Tot és més senzill" sorprendrà a tothom, incondicionals o no, per la seva amplitud i la seva senzillesa. Nous conceptes, cançons amb nous registres, darrera de les quals indefectiblement s'hi podrà reconèixer subtilment l'ADN del grup.

El seu directe presentarà la nova proposta de cançons, de perfil més íntim, sense perdre l'essència d'un dels grups més enèrgics en directe del panorama català. Un nou recull de contrastos per a no deixar ningú indiferent, ni en el fons ni en la forma.

 

També pots estar interessat en aquests productes

Pemi Rovirosa - Vida

Pemi Rovirosa - Vida

10,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca