Acció - On sóc ara
SKU: RGB-35/13

Acció - On sóc ara

5,00€

ACCIÓ és un jove grup musical nascut l'any 2008, de la forma més espontània i habitual, quan un grup d'amics van decidir quedar per passar les tardes fent el que més els hi agradava: música. A partir d'aquí, i amb el pas dels mesos, van veure la possibilitat de tirar endavant el somni de crear un grup, amb cançons pròpies i van enregistrar una primera maqueta amb tres cançons.

Després de més de dos anys van gravar el disc "La Torrada" (Autoeditat), sota el nom "Acció Festiva", als estudis 44.1 d'Aiguaviva. Amb aquest CD van aconseguir girar per tot Catalunya, arribant a la xifra de més de 80 concerts passant per alguns dels escenaris més importants del territori.

Dos anys després, era el moment de fer el segon disc, i van començar a posar fil a l'agulla amb els temes que s'havien anat coent durant aquest temps, intentant innovar i evolucionar amb un estil diferent de l'ska rock que havíem fet fins aleshores, per a donar pas a un pop-rock amb pinzellades reggae.

Van trobar als estudis Ground i amb Jaume Figueres (The Pepper Pots, Obrint Pas), l'estudi i l'enginyer ideal, per a dur a terme aquesta tasca evolutiva. Tres setmanes d'intensa feina s'han resumit en un segon disc, amb una idea i un concepte musicals molt clars, que demostra on són ara.

Aquest és precisament el nom del disc "On sóc ara" (RGB Suports), el qual compta amb col·laboracions de la mà de Xavi Lloses (Electrotoylets), Adriana Prunell i Aya Sima (The Pepper Pots), Willow Vsound (Bundu Band) i Zesar Martínez (Radical Animal Beat). Un recull de deu cançons molt elaborades i treballades on es reflexa tot el que han viscut i après, transmès d'una forma molt sincera i positiva, i alhora amb una gran qualitat i maduresa musical.

Tot això no ha vingut sol: Han vist que les coses han canviat, que no són els mateixos que van començar i que han evolucionat, després de 4 anys com a Acció Festiva han decidit donar un pas més: ara són ACCIÓ, amb un gran treball sota el braç anomenat "On sóc ara", i vénen amb més força i ganes que mai!

 

Productes relacionats

Acció - 1001 Colors

Acció - 1001 Colors

8,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca