VV.AA - Perversions – 15 Cançons d’els Pets
SKU: RGB-33/12-JB

VV.AA - Perversions – 15 Cançons d’els Pets

5,00€

Més de vint-i-cinc anys dalt dels escenaris i un munt de cançons que han marcat a tanta gent, que han fet companyia a varies generacions en moments d'aquells que queden per tota la vida. Si alguna cosa ha caracteritzat a Els Pets són les seves cançons, el que expliquen i com ho expliquen.

Volíem fer alguna cosa especial amb tota aquesta munició de músiques i lletres que tantes ferides ha guarit arreu dels Països Catalans i vàrem pensar que quina millor manera de fer-ho que rendint homenatge a les seves cançons. Que altres artistes les agafessin i en fessin la seva interpretació, la seva versió.

I com que no sabíem com fer la tria els vàrem demanar una llista de trenta possibles intèrprets que volguessin rendir aquest homenatge, preveient les possibles negatives lògiques amb aquest tipus de proposta. El que no ens esperàvem de cap de les maneres és que la resposta fos tan aclaparadora, tan entusiasta que no ens permetés arribar gaire més enllà de la meitat de la llista. Segurament podríem haver fet un disc molt més ampli i ens sap greu per tots els que no hi podran ser malgrat les ganes de participar-hi. Però diuen que val més no estirar més el braç que la màniga...

PERVERSIONS - 15 CANÇONS d'ELS PETS interpretades per: LOVE OF LESBIAN · BRAD JONES · JOAN COLOMO · FELIU VENTURA · LA CASA AZUL · REFREE · SENIOR I EL COR BRUTAL · INSPIRA · MAZONI · MARIA RODÉS · EL BELDA I EL CONJUNT BADABADOC · ANNA ROIG I L'OMBRE DE TON CHIEN · QUART PRIMERA · ROGER MAS · THE NEW RAEMON, artistes que els admiren i que son admirats per ells. No ens pregunteu el per què, però estem convençuts de que serà molt especial.

 

També pots estar interessat en aquests productes

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca