Massa - Massa
SKU: RGB-147/20

Massa - Massa

8,00€

MASSA, és el nou projecte musical de Ferran Massegú, fundador i compositor del conegut grup Teràpia de Shock. Després de cinc treballs discogràfics i deu anys de carrera amb el seu antic grup, - durant els quals van aconseguir l'èxit mundial amb la cançó "Sense Tu" que va superar les més de 15 milions de reproduccions en tots els serveis entre àudio i vídeo -, torna als escenaris juntament amb en Nil Bribian (batería) i l’Esteve Martínez (baixista), amb una clara declaració d'intencions: construir un estil propi.

"Salta" és el primer senzill que MASSA presenta, en què a més, ha comptat amb el referent mundial Ted Jensen de Sterling Sound (EUA) a càrrec de la masterització.

"Massa" arriba amb un so directe i potent de 'power trio' amb aires frescos, que es fusiona amb tocs d'electrònica. Un disc amb una proposta musical amb una evident herència del rock i el pop, però amb un so actual, enèrgic i madur, amb un missatge personal i introspectiu, amb lletres quotidianes i properes. El treball ha estat enregistrat als Estudis Ground i produit i mesclat per Marc Usano.

 

Productes relacionats

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca