Bonobos - Animalànima
SKU: RGB-48/14

Bonobos - Animalànima

8,00€

Bonobos som un grup de mestifunk de la comarca d'Osona d'esperit bohemi i cul inquiet.

Som actors d’un món que no il•lusiona, hereus d’una realitat que no hem triat i d’un futur incert.

Ningú ens promet res, i l’estabilitat ja és una utopia. Només ens queda somniar, cantar, lluitar. Volem viure la nostra vida amb la mateixa força i intensitat que respirem minut a minut i som conscients que la vida, viu en l’ara. No ens volem perdre cap detall, tant si és bo o és dolent, tot suma. Obrim les ales i el vent ens porta a mil noves aventures de les quals esperem esprémer tot el suc. Sembrem per recollir, vivim per sembrar, per construir. Si volem canviar el món, hem d’estar disposats a que ell ens canviï a nosaltres i, si no estimem el món, tot és en va. Així doncs: respireu profund, l’aventura comença. Això és Bonobos.

ANIMALÀNIMA La teva ànima és feta de tu i els paisatges que t’han vist créixer, dels moments bons i els dolents, dels matins, de les tardes. Ets els noms que ja et són part i que et pessiguen i t’acaronen a parts iguals, ets allò que has fet i sobretot allò que fas. Viure significa quelcom més que respirar, que deixar-se portar pel compàs càlid d’un batec tènue.

Viure implica actuar, i demana fer-ho en la immediatesa. Atreveix-te a ser actor, escultor incansable dels teus dies, perquè la persona que guanya és probablement la que creu que pot fer-ho. La teva ànima pot ser esforç, pot ser amor i humilitat. És vida per donar vida, per desprendre’s. Desafia allò que creus injust i, encara que l’horitzó s’allunyi a cada passa que fas cap a ell, persisteix, és amb la voluntat allà on descobriràs cada dia una meravellosa victòria.

Arriba el moment de viure i creure en l’acció constant, en ella hi ha el sentit de tot el que ets. Camina cap a trobar-te, perquè el que sentiràs ara parla de tu.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca