Albert Solà - Converses privades
SKU: RGB-42/14

Albert Solà - Converses privades

8,00€

Jove cantant i compositor de folk/pop de Sant Cugat del Vallès que amb tan sols 22 anys s’està consolidant en el panorama musical català. Influït per les músiques tradicionals d’arrel americana, però sense descartar altres estils com el funk i el rock, ens explica històries particulars i del dia a dia, buscant sempre la proximitat amb el públic.

Converses privades (RGB Suports) és el nom del segon treball discogràfic del cantautor santgucatenc Albert Solà. Un total d’onze temes que es mouen entre el folk i el pop. Des de les melodies més tendres a les més refrescants. Es tracta d’un disc que s’allunya tímidament de la nostàlgia de “Transparent”, el seu primer treball, i es centra en històries més particulars i del dia a dia.

L’origen d’aquestes cançons es troba en les relacions pròximes, en el contacte amb la gent que t’envolta, amb aquells que es respira confiança, i també amb els que no. En les històries, experiències, secrets i veritats que van de boca en boca i que fan d’aquesta vida de tot menys avorrida.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca