Eduard Gener - Vitamina D
SKU: RGB-126/19

Eduard Gener - Vitamina D

10,00€

Vitamina D (RGB Suport) és el tercer llarga durada del músic de Solsona Eduard Gener, enregistrat i produït per ell mateix als estudis Jezz. Aquest disc és un exercici sonor i estètic fet a partir de 10 cançons breus i sense guitarres, amb una sonoritat pianística, crua i moderna i unes lletres divertides. L'orgue li dóna el punt eucarístic que qualsevol músic de Solsona porta de sèrie, com una càrrega, i les harmonies juguen per passatges de música clàssica i de rhythm and blues dels anys 50. 

EDUARDGENERtrio! Per girar el nou repertori, Eduard Gener es fa acompanyar del seu flamant Trio amb músics llegendaris de l'escena negra com Vic Moliner (de Gramophone Allstars) o Andreu Moreno (Big Mama, Messengers). Tres músics dalt l'escenari amb molt d'ofici i intenció jezz. 

EDUARDGENERtrio!, té un directe impregnat de poesia i música negra, lliçons d'història i ironia des que publicà l'any 2015 el seu àlbum de debut, "Les Avingudes", i dos anys més tard "Diumenge". Un artista que segueix aquella tradició oblidada que va de Guillem d'Efak a Guillamino. 

 

Productes relacionats

Eduard Gener - Les Avingudes

Eduard Gener - Les Avingudes

7,00€
Afegeix a la cistella
Eduard Gener - Diumenge

Eduard Gener - Diumenge

8,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca